Kerstmarkt – 21 december

Ben je nog op zoek naar een origineel presentje?  Een cadeautje dat niet ergens in grote getale van de band rolt maar iets dat met zorg en liefde voor de stiel gemaakt / uitgekozen is?Kom dan zeker een kijkje nemen op onze kerstmarkt!  Want ook dit jaar helpen we jullie weer met het uitkiezen van het perfecte, origineelste kerstcadeau!Onze standhouders brengen een unieke mix van handgemaakte artikelen en originele producten.  Ik stel ze graag aan jullie voor:Koop bij Ilse, Hans en Roger een zelfgemaakt vogelnestkastje, vijgenconfituur, een jar gevuld met bloem, kerstsnoep of een zelfgemaakte sjaal en steun gelijk Kom op tegen Kanker.  Want deze Doortrappers rijden samen mee met de 1.000 km.Heb je de SurPlace Rudolf al gespot?  Dit prachtig rendier is gehaakt door Linda van Wol & Lol.  Linda heeft héél véél liefde voor wol en een prachtig oog voor detail.  Op onze markt verkoopt ze vooral – kerst – popjes maar op haar facebook pagina kan je meer van haar zelfgemaakte pareltjes ontdekken.

Jan is gebeten door het bijenvirus.  Hij slingert de lekkerste honing en kan je ook alles vertellen over zijn bijen passie. 

Joyce zorgt voor de warmte tijdens deze koude feestdagen.  Je kan bij haar de schattigste kerstpantoffels en warmste jassen uit Nepal kopen.

Geen markt zonder chocolade en snoepgoed.  Voor deze zoete toets zorgt Dolce Fantasia.  De snoepwinkel van Wendy is héél erg gekend bij de zoetekauwen uit de streek.  En het leuke is, zij delen proevertjes uit.

De passie van Arthur : Beren.  In 2003 werd Arthur gekroond tot beste beren ontwerper van Europa, in 2006 stond hij in de top 10 van de wereld.  Zaterdag staat hij dus op onze markt met handgemaakte beren, gehaakte spulletjes en zelfgemaakte juwelen.  een voorproefje vind je op zijn facebook pagina: Arthur’s Handmade Creations.

Mylène een grote collectie van verschillende producten.  Ilse stelt ze graag aan jullie voor.

Voor zij die jaloers zijn op onze gepersonaliseerde kerstballen, zaterdag is uw kans!  Tessa en Sharona de drijvende krachten achter Koezie (gepersonaliseerde cadeautjes voor elke gelegenheid) komen speciaal op vraag van jullie langs!  Let wel : de kerstballen waren zo een groot succes dat niet alle kleuren meer voorradig zijn en om 18 uur zijn de dames weer weg.

Het creatieve duo Agnes en Lisette presenteren jullie hun keramiek en mozaïek.

Vrijwilligers kleuren onze wereld net iets meer roze.  Deze van Unco Jerry hebben een gigantisch hart voor dieren.  Op onze markt verkopen zij zelfgemaakte confituur, juwelen, sjaals, kousen, wafels,… allemaal ten voordele van onze geliefde viervoeters.

Een klein meisje met een grote droom, ondertussen een vrouw met een eigen zaak.  Samen met haar mama startte Yo: LA VIE en YO.  Op onze markt DE plaats om nog snel een perfecte (kerst) outfit te scoren.

Nog op zoek naar die ene eye catcher?  Dat ene stuk dat jou feesttafel helemaal omtovert tot een pareltje?  Annie stelt graag haar glaswerk aan je voor.  Bij een andere creatieveling kan je terecht voor prachtige bloemstukjes gemaakt van natuurlijke materialen.

De kerstmarkt gaat door in onze lemen feestschuur.  Onder het overdekt terras kan je genieten van een kerstkroeg met aangepaste drankjes.  Het café is gewoon café maar dan zonder Arabelle.

Op ons terras vind je het prachtige kunstwerk van Andreas Ketels.  Zijn liefde voor vuur, passie voor ontwerpen en oog voor schoonheid komt helemaal tot uiting in deze prachtige glowbus.  De Glowbus, houd je warm tijdens de frisse dagen en oogt elke dag weer mooi op uw terras of feesttafel.  Want ja, sinds dit jaar kan je de glowbus ook krijgen in klein formaat.

Da mama, voorziet de innerlijke versterking.  Met een goulash soepje, Betty’s bollen en een rijstpapje als dessert heb je een drie gangen menu achter de kiezen.

Dus schiet uit uw pantoffels, trek die kersttrui aan en kom zaterdag tussen 14 & 19 uur genieten van de gezelligste markt uit de omgeving.

Tot dan!
Betty & Chris

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s